Vilka är vi?

JAC Forklift är en av världens största trucktillverkare och en del av JAC Motors. Med över 30000 anställda så tillverkas lastbilar, bilar samt truckar för materialhantering. JAC Motors har jobbat hårt i över 50 år för att uppnå hög kvalite samt den senaste tekniken på alla produkter.

JAC Forklift Sweden

Vi på JAC Forklift Sweden har fått ansvaret att sköta den svenska marknaden. Hos oss hittar ni information om alla modeller av truckar samt reservdelar till dessa. Vi har ett rikstäckande servicenät där du som kund har möjlighet till service vart än du befinner dig i Sverige.

Kapacitet

Med tillverkning av 20000 enheter per år så är JAC Forklift en av de största aktörerna på marknaden.

Garanti

Vi jobbar med "nöjd kund garanti". Det innebär att vi har som mål att göra alla våra kunder nöjda och garanterar att alltid att göra vårat yttersta för att du som kund ska vara nöjda med oss.

Kvalite

JAC Forklift har högt satta mål på kvalite och funktion. Tester utförs på samtliga enheter och även i Sverige utförs slutkontroll innan leverans

Prisvärdhet

Vårat sortiment är ett resultat av hårt arbete där vi uppnått flera riktigt prisvärda produkter utan att tumma på service och kundnöjdhet.

JAC Forklift Sweden - Medarbetare

Magnus Östlund

Säljare Stockholm Södra

Nikolay Anastasov

Servicetekniker

Tomas Panyokaew

Webbansvarig

Klas-Göran Andersson

Säljare Stockholm Norra

Erik Bergh

Servicetekniker

Göran Kylbergh

Säljare

Lars-Erik Moberg

Säljare Norrland

Nona Tsiklauri

Ekonomi & Administration

Vi letar efter dig!

Säljare Sverige